Welkom bij DHQ BOUW BV

villabouw / zelfbouw

Wat kunt u van ons verwachten

– U bepaald , wij ondersteunen en bouwen
– Uw eigen unieke ontwerp
– Alles onder 1 dak
– Snel productie proces
– ( Semi casco / Turn-Key mogelijkheden )
– Prefab beton / kalkzandsteen / HSB
– Onze professionals staan voor u klaar

Zorgeloos bouwen met DHQ BOUW BV, lid van BouwGarant

Diploma’s & verzekeringen
Iedereen kan zich aannemer noemen, maar BouwGarant-aannemer word je alleen als je over de juiste diploma’s en verzekeringen beschikt. Als je een BouwGarant-aannemer inschakelt, ben je er zeker van dat je werkt met een ervaren vakman die zijn zaken op orde heeft.

Kwaliteitseisen en kwaliteitstoetsen
Om het BouwGarant-keurmerk te mogen dragen, moet een bouwbedrijf aan een reeks van kwaliteitseisen voldoen. Die eisen hebben onder meer te maken met de wijze van offreren, hoe hij meer- en minderwerk berekent en zijn werkwijze bij oplevering. Ook zaken als de kredietwaardigheid worden gecontroleerd. Als de aannemer het BouwGarant-keurmerk eenmaal heeft, wordt hij regelmatig getoetst door een onafhankelijke instantie.

Aantoonbare ervaring
Een BouwGarant-aannemer moet aantonen dat hij ervaring heeft in de bouw. Hij moet minimaal twee jaar actief zijn als aannemingsbedrijf en onder de activiteit ‘hoofdaannemingsbedrijf in de bouwnijverheid’ ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. Zo weet je zeker dat de aannemer jou goed kan adviseren en het werk naar behoren uitvoert.

Duidelijke afspraken
Een BouwGarant-aannemer maakt duidelijke afspraken en zet die voor jou op papier. Die afspraken gelden niet alleen voor de offerte, maar voor het hele traject tot en met de oplevering. Je komt dus nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Serre Verbouwing

Nov 22, 2015 door JP

Recentelijk heeft DHQ bouw onze serre ingrijpend verbouwd. Na een concurrerende offerte met duidelijke afspraken zijn alle werkzaamheden volgens afspraak uitgevoerd door goede vakmensen. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat.


Kozijnen leiden

Sep 14, 2015 door Koen

Prima verzorging vanaf de offerte, het maken van de mallen, het plaatsen. We hebben een oude stal dus de ramen waren maatwerk, het paste perfect en het is keurig afgewerkt. Bedankt voor het topwerk.


Verbouwing was top

Jul 21, 2014 door roderik

Laatst hebben wij een behoorlijke verbouwing laten uitvoeren door DHQ bouw. Deuren dicht gemaakt, stuc werk, elektra opnieuw aangelegd, keuken verplaatst. Het was een flinke onderneming en het huis is in korte tijd weer helemaal strak gemaakt. We wonen er nu superfijn. Top werk.


DHQ Bouw , USA 0.0 0.0 0 0 Reviews for my site

Contact ons

Verrijn Stuartlaan 30 - 2288 EL Rijswijk

070 2601765

info@dhqbouw.nl

Kvk nr : 54495687

l

BTW nr : NL 8513.27.540.B.01

BOUWGARANT