Ervaringen van onze klanten

  • villabouw
  • woningbouw & projectontwikkeling

DHQ is anders dan andere bouwbedrijven

⭐⭐⭐⭐⭐

“Ik had al een paar bouwbedrijven gecontacteerd voordat ik contact opnam met DHQ, maar was teleurgesteld in de reacties. Ik liet bij DHQ een boodschap achter, in de verwachting dat ze net zo zouden zijn als de anderen… Maar ik was meteen positief verrast door hun klantgerichtheid, kennis en beleefdheid. Een ander bedrijf waar ik contact mee opnam kon niets voor mij doen omdat “het vakantieseizoen was”. Het was voor iedereen vakantie, maar DHQ maakte tijd voor mij! Dat kom je niet elke dag tegen.
Ik heb twee onafhankelijke inspecties gehad nadat DHQ het werk had afgerond. Beide keuringen hadden maar één woord voor hun werk: Meesterwerk!
Het verrassende was dat DHQ mij ook de beste prijs bood.
Daarom: Als u wilt bouwen of renoveren, doe uzelf dan een plezier en neem contact op met de betrouwbare mensen van DHQ.”

Afspraken worden nagekomen

⭐⭐⭐⭐⭐

Na een concurrerende offerte met duidelijke afspraken zijn alle werkzaamheden volgens afspraak uitgevoerd door goede vakmensen. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat.

Eindelijk een betrouwbare aannemer

⭐⭐⭐⭐⭐

Zij hebben uitstekend werk geleverd.
IK ben zeer tevreden over hun aanpak en manier van werken. Alles werd telkens opnieuw opgeruimd en de puinhoop werd netjes afgevoerd.
De prijs en kwaliteit verhouding klopte.
Eindelijk een betrouwbaar aannemersbedrijf gevonden die gewoon zijn afspraken nakomt.
Een echte aanrader!!

Prettige samenwerking

⭐⭐⭐⭐

Na vele goede verhalen hebben wij zelf mogen ervaren wat de kwaliteiten van DHQ bouw zijn. Na een aantal prettige samenwerkingen, zullen wij in de toekomst gebruik van hun diensten blijven maken, en onze klanten met alle plezier naar ze doorverwijzen.

Nooit teleurgesteld

⭐⭐⭐⭐⭐

Betrouwbaar, professioneel en vriendelijk.
Ik ken het bedrijf al lang, ze hebben me nooit teleurgesteld.

DHQ denkt mee

⭐⭐⭐⭐⭐

DHQ bouw is een fijn bedrijf om mee te werken, niet alleen denken ze mee, ze leveren kwaliteit en dat alles voor een normale prijs. Onze gehele woning is door de heren gerenoveerd, en wij zijn iedere dag weer blij met het resultaat! Aanrader!

Boven verwachting

⭐⭐⭐⭐⭐

Het is echt prachtig geworden! Boven verwachting.

Oplossingsgericht

⭐⭐⭐⭐

We werken intussen een jaar met DHQ Bouw en zijn zeer te spreken over ze. Ze zeggen nooit nee, zijn vriendelijk, professioneel en denken mee naar oplossingen. Zelfs in het weekend en de avond uren kunnen we op ze vertrouwen, dat is wat waard. De offertes die ze aanbieden zijn scherp en eerlijk.

In korte tijd gerealiseerd

⭐⭐⭐⭐⭐

Laatst hebben wij een grote renovatie laten uitvoeren door DHQ bouw. Het was een flinke onderneming en het huis is in korte tijd weer helemaal strak gemaakt. We wonen er nu superfijn. Top werk.

Netjes en Snel

⭐⭐⭐⭐

Wij werken al jaren naar volle tevredenheid samen met DHQ BOUW. Ze zijn breed inzetbaar, werken netjes en snel en komen hun afspraken na. Budget wordt van te voren bepaald en nooit overschreden. Van harte aanbevelend

Heeft u een project in gedachten?

Laten we samen bouwen!

Contact ons

Verrijn Stuartlaan 30 - 2288 EL Rijswijk

070 2601765

info@dhqbouw.nl

Kvk nr : 54495687

l

BTW nr : NL 8513.27.540.B.01

BOUWGARANT